• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed met 3D dieren

Een 3D wandkleed kan een unieke en spannende toevoeging zijn aan de inrichting van iedere ruimte. Het kan een mooi 3D-effect creëren en de sfeer in een ruimte veranderen. Er zijn veel verschillende soorten wandkleden beschikbaar met verschillende ontwerpen, zoals tropische dieren of texturen. Een 3D wandkleed kan een fantastische toevoeging zijn voor ieder huis of kantoor.

Sorteer op

31 producten

per pagina
Drie olifanten
3D Olifant uit de muur
Neushoorn in hal
Neushoorn met lampenkap
Grappige giraffe
Aapje in een muur
Tropische dino
Balancerende olifant
Dino in een muur
Fantasie leeuw
Abstracte havik
3D Gecamoufleerde giraffe
Foto van een koala
Stierenkop
Dolfijnen achter een muur
Kraanvogels in een fantasiewereld
Grote olifant uit de muur
Schattige pandabeer
Leeuw in een muur
Kat en muis
Vliegende draak
Hert met bloemen
Giraffe in de woonkamer
Fantasie landschap met dieren
Dino in 3D
Glurende giraffe
3D Illustratie paarden
Bronzen olifant
3D olifant
Een 3D leeuw
Giraffe met kandelaar
Sorteer op

31 producten

per pagina

3D dieren op wandkleed stylen

Er zijn verschillende kleuren en stijlen van 3D wandkleden beschikbaar, dus je hebt zeker geen moeite om een wandkleed te vinden dat bij jouw interieurstijl past. Sommige 3D wandkleden hebben bijvoorbeeld een zwart-wit kleurenschema, terwijl andere wandkleden kleurrijker zijn en meer opvallen. 

Het is ook belangrijk om te kijken hoe het 3D wandkleed past bij de rest van je interieur. Zo passen dromerige foto’s perfect bij een romantische of bohemian woonstijl en doen wandkleden met dieren in neutrale kleuren het fantastisch in moderne, industriële interieurstijlen.

3D wandkleden met dieren op maat gemaakt

Als je een keuze voor een 3D wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.

Wandkleed accessoires

Al onze wandkleden worden met een standaard ophangsysteem geleverd. Voor een extra industriële look kun je een leren ophangsysteem mee bestellen. Deze is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren.

Tevreden?

Ben je tevreden met het eindresultaat? Dan vinden wij het erg leuk om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.