• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed bloesem

Een bloesem foto is een echte eyecatcher en op een wandkleed valt dit natuurlijk nog meer op. Door de zachte kleuren houdt het de ruimte tegelijkertijd ook rustig en geeft het een dromerig effect, waar wij bij Wandkleed.nl natuurlijk van houden. Bij ons is dan ook een groot assortiment aan bloesem wandkleden te vinden.

Sorteer op

60 producten

per pagina
Buddha omringd met kersenbloemen
Bloeiende boom
Bloesem aan een tak
Roze bloesem
Vintage Japanse bloemen
Paarse Japanse bloesems
Kersenbloesem
Bloesem in het voorjaar
Close-up bloesem tak
Roze bloesem takken
Voorjaarsbloesem
Kersenbloesem
Spaanse bloesem
Perenbloesem close-up
Roze bloesemtak
Close-up roze bloesem
Bloesem
Roze bloesems met blaadjes
Lichtroze bloesems
Bloesemboom
Bloesems tijdens zonsondergang
Roze witte bloesems
Japanse bloesems met bergen
Close-up witte bloesems
Lichte roze bloesems
Dichtbegroeide bloesems
Roze bloesems met bergen
Bloesems met blauwe lucht
Close-up roze bloesems
Felgekleurde roze bloesems
Roze bloesems en bruine bladeren
Bloesem bloemen met blauwe lucht
Bloesems
Amandelbloesem in de zon
Getekende bloesemboom met vogels
Roze bloesem met blauwe lucht
Immortal Love..
Cherry blossoms around the Jefferson Memorial
Kersenbloesem takken
Lewisia bloesem close-up
Bloesembloemen vanaf onder
Bloesembloemen met vintage look
Bloesembloemen
Magnolias
Lichte bloemenmix
Blooming Blossom
Kikki Belle
Vlinder bij witte bloesems
Hommel met witte bloesems
Mus en paarse bloemen
Kolibrie tussen de bloesems
Bloeiende bloesem bomen
Bloesemtak in bloei
Bloesemtak
Bloesemtakken in bloei
Bloesem met blauwe lucht
Bloesem in de zon
Bloeiende voorjaarsboom
Tak met witte bloemen op houten achtergrond
Witte 3D achtergrond met sierlijke bloesem
Japanse bloesems
Sorteer op

60 producten

per pagina

Bloesem wandkleed in verschillende kleuren

Bij bloesem wordt er al snel gedacht aan witte of roze bloemetjes. Bij ons kun je bloesem wandkleden bestellen in allerlei kleuren. Zo kun je kiezen voor een wandkleed met heldere, vintage of retro kleuren. Ook hebben wij bloesem wandkleden met heldere blauwe achtergronden en variëren de bloemen van amandelbloesem tot kersenbloesem. Zo is er dus altijd een foto dat past bij jouw wensen en interieurstijl.

Wandkleed bloesem symboliek

Welke bloesem je ook kiest: het staat eigenlijk altijd als symbool voor de levencyclus van geboorte, leven, dood en wedergeboorte. Met een wandkleed met bloesem blijf je er altijd aan herinnerd dat de bloeiperiode van een leven kort is en dat je daar in volle teugen van moet genieten. De Japanners geven hier het goede voorbeeld van door jaarlijks, bij het begin van de bloesemperiode, groot feest te vieren. En wie weet feest jij met je eigen wandkleed gezellig mee!

Bloesem wandkleden op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed met bloesem hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.

Wandkleed accessoires

Al onze wandkleden worden met een blind ophangsysteem geleverd. Voor een extra industriële look kun je een leren ophangsysteem mee bestellen. Deze is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren.

Tevreden?

Ben je tevreden met het eindresultaat? Dan vinden wij het erg leuk om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.