• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed rozen

Rode of witte rozen, pioenrozen of klaprozen. Wij hebben in onze collectie een groot assortiment met de meest prachtige rozen. Zo kun je kiezen voor een rozenveld, geschilderde rozen van waterverf of een stilleven boeket van rozen. Breng extra romantiek in je ruimte met rozen op je wandkleed.

Sorteer op

35 producten

per pagina
Klaprozen in zwart, wit, rood
Bloemen en vlinders van waterverf
Witte roos
Lichtroze rozenstruik
Boeket rozen
Roze rozen
Roze rozenstruiken
Vintage rozenstruik
Vintage boeket rozen
Rozen fantasie
Cloze-up rozentak
Gele rozen
Veld vol rozen
Vintage roze rozen
Rode rozen op hout
Rode rozenstruik
Close-up rode roos
Roze rozentak
Rode roos
Rozen boeket vintage
Boeket van rozen
Muur vol bloemen
Verschillende gekleurde bloemen
Rozen in verschillende roze tinten
Rozen
Geïllustreerde roos
Geïllustreerde bloemen
Kleurrijke witte en roze rozen
Drie witte pioenrozen
Licht gekleurde rozen
Meerdere roze rozen
Rozen zwart-wit
Roze rozen in Londen
Rozenpatroon
Rozen boeket zwart-wit
Sorteer op

35 producten

per pagina

Rozen wandkleed in je interieur

Met een rozen wandkleed zorg je voor een romantische sfeer in je interieur. De roos staat niet alleen symbool voor de liefde en romantiek. Witte rozen staan meer voor vertrouwen, licht en kalmte. Dit is niet alleen leuk om rekening te houden als je een wandkleed besteld, maar ook als je een bosje bloemen wilt kopen voor iemand anders. De kleur van de rozen aan de muur zijn ook perfect mee te nemen in de rest van je interieur. Zo kun je de kleuren meenemen in de kussens op de bank of de accessoires op de kast. In iedere inrichting vormt een wandkleed met rozen een echte eyecatcher. Of het nu gaat om een slaapkamer, woonkamer, restaurant of winkel.

Rozen wandkleden op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed met rozen hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.

Wandkleed accessoires

Al onze wandkleden worden met een blind ophangsysteem geleverd. Voor een extra industriële look kun je een leren ophangsysteem mee bestellen. Deze is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren.

Tevreden?

Ben je tevreden met het eindresultaat? Dan vinden wij het erg leuk om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.