• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed flamingo

Van flamingo foto’s op wandkleed tot patronen. Deze hippe dieren zijn niet weg te denken uit huis. Kies bijvoorbeeld voor flamingo’s met een zonsondergang voor in de woonkamer of een close-up van flamingo veren voor de thuiswerkkamer. Voor iedere ruimte is wel een geschikt flamingo wandkleed te vinden. 

Sorteer op

11 producten

per pagina
Twee Caribische flamingos
Flamingo veren
Tropische flamingo
Starende flamingo's
Flamingo portret
Flamingo's met zonsondergang
Flamingo op zwarte achtergrond
Flamingo op het strand
Serenity II
Flamingo
Flamingo Family
Sorteer op

11 producten

per pagina

Wandkleed flamingo in alle soorten en maten

Een wandkleed met flamingo's als motief kan een leuke en speelse toevoeging zijn aan een kamer. Er zijn verschillende soorten en maten wandkleden met flamingo's verkrijgbaar, waardoor er voor ieder interieur en persoonlijke smaak wel een geschikt wandkleed te vinden is.

Flamingo's zijn bijzondere vogels die voornamelijk voorkomen in het Caribisch gebied. Wandkleden met Caribische flamingo's kunnen een tropische en zomerse sfeer creëren in een kamer. Ook het wandkleed met flamingo's bij een roze zonsondergang kunnen een mooie en romantische uitstraling hebben. Een flamingo wandkleed kan ook een leuke toevoeging zijn aan een kinderkamer, bijvoorbeeld in de vorm van fleurige kleuren of illustraties.

Wandkleed met flamingo’s op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed met flamingo’s hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.