• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed pelikaan

Pelikanen staan bekend om hun opvallende uiterlijk, hun grootte en hun gedrag. Dit zorgt gegarandeerd voor een echte eyecatcher met pelikanen op je wandkleed. Kies voor een realistische foto of een patroon met vrolijke kleuren. Bij Wandkleed.nl hebben wij een ruime collectie aan pelikaan wandkleden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wandkleden pelikaan in alle soorten en maten

Pelikanen staan bekend om hun unieke uiterlijk, met hun lange snavels en kenmerkende vorm. Het zijn majestueuze wezens die vaak geassocieerd worden met kustgebieden en waterlandschappen. Een wandkleed met een pelikaan kan een echte eyecatcher zijn in een kamer. Het trekt de aandacht en kan een interessant gespreksonderwerp vormen. Door zijn opvallende verschijning kan het wandkleed de ruimte transformeren en een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen. Daarnaast kan een wandkleed met een pelikaan verschillende interieurstijlen aanvullen. Of je nu een maritiem thema wilt creëren in een kusthuis, een exotische sfeer wilt in een tropisch geïnspireerde kamer of gewoon een vleugje natuur naar binnen wilt brengen, een wandkleed met een pelikaan kan hieraan bijdragen.

Pelikaan wandkleden op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed met pelikaan hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.