• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed fantasie

Deze wandkleden zijn voor de echte fantasy liefhebbers. Met wandkleden van fantasy afbeeldingen tover jij je kamer direct om tot je favoriete genre. Of je nu kiest voor draken, kastelen of eenhoorns. Met onze wandkleden waan je je in een echte fantasiewereld.

Sorteer op

37 producten

per pagina
Fairy Garden
Kikki Belle
Roze gebouw
Futuristisch uitzicht
Piraten op de zee
Dino's in de natuur
Roze omgeving
Piratenfort
Bos met dieren
Heteluchtballonnen
In de blauwe wolken
In de paarse wolken
Dieren in luchtballonnen
Blauw en roze bos
Zwevende dieren
Gouden boom
Magische huizen
Onderwater koninkrijk
Gezonken schip
Zeemeerminnen
Sprookjesbos
Dino's en een mammoet
Waterverf draak
Herten en feeën
Vliegende draken
Kasteel op de berg
Vliegende ijsdraak
Kasteel tijdes de zonsondergang
Kasteel met maanlicht
Mysterieus kasteel
Agressieve draak
Spookachtige nacht
Draken in een fantasie landschap
Vechtende draken
Draak bij onweer
IJsdraak
Draak boven de wolken
Bergen met luchtballonen
Sorteer op

37 producten

per pagina

Fantasy print op Wandkleed

Een wandkleed met een fantasy-thema kan een mysterieuze en betoverende sfeer creëren in een kinderkamer. Het geeft kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding de vrije loop te laten en te dromen over fantastische werelden en avonturen.

Er zijn verschillende thema's binnen de fantasy-wereld die je kunt overwegen voor het wandkleed. Bijvoorbeeld:

1. Draken: Een wandkleed met afbeeldingen van draken in een mystieke omgeving kan de kamer een spannende en mysterieuze sfeer geven. Denk aan kleurrijke draken die door de lucht vliegen of een draak die een middeleeuws kasteel bewaakt.

2. Elfen en feeën: Een wandkleed met elfen en feeën in een betoverend bos kan de kamer een sprookjesachtige uitstraling geven. Kies voor zachte kleuren en glinsterende details om de magie van deze wezens tot leven te brengen.

3. Magische boswereld: Een wandkleed met een fantasierijk boslandschap, met mysterieuze wezens zoals eenhoorns, trollen, en gnomen, kan de kamer transformeren tot een plek vol avontuur en verwondering.

Tips voor styling van wandkleed in fantasy thema

Combineer het wandkleed met andere decoratieve elementen, zoals twinkelende lichtjes, boeken met fantasy-verhalen, en accessoires in bijpassende kleuren, om de fantasierijke sfeer compleet te maken.

Wandkleed met Fantasy print op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.