• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed mensen

De mens heeft vele unieke en prachtige expressies. Denk aan de close-up van het ‘Meisje met de parel’ of het wereldberoemde gezicht ‘Mona Lisa’. Hou je niet van kunst en wil je wat anders dan zal ‘Vrouw met glitters’ zeker een blikvanger zijn in je hal. De wandkleden kunnen overal opgehangen worden. Denk aan een fysiotherapiepraktijk, fitnessruimte of natuurlijk thuis aan je muur.

Sorteer op

49 producten

per pagina
Sorteer op

49 producten

per pagina

Wandkleed met mensen in uw interieur

Een wandkleed met afbeeldingen van beroemde kunstwerken of bekende personen kan een prachtige toevoeging zijn aan een interieur en kan de kamer een gevoel van cultuur en stijl geven.

Beroemde schilderijen zoals de Nachtwacht, het Meisje met de Parel en de Mona Lisa zijn iconische werken die veel mensen aanspreken en inspireren. Door een wandkleed te kiezen met een afbeelding van één van deze schilderijen, kan de kamer een verfijnde en elegante uitstraling krijgen.

Afbeeldingen van bekende personen, zoals artiesten, acteurs of politieke figuren, kunnen ook een prachtig thema zijn voor een wandkleed. Dit kan de kamer een interessant en eigenzinnig karakter geven en kan een gespreksonderwerp bieden voor bezoekers.

Een wandkleed met afbeeldingen van beroemde kunstwerken of bekende personen kan ook bijdragen aan de culturele opvoeding en het bewustzijn van de kijker. Het gebruik van kunstwerken of afbeeldingen van bekende personen op wandkleed geeft een verrijkende sfeer aan de kamer.

Wandkleed  met mensen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.