• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed gezicht

In onze collectie hebben wij talloze close-up afbeeldingen met gezichten geschikt voor wandkleden. Er zijn verschillende abstracte werken die perfect passen bij een modern en strak interieur. Als je meer richting klassiek wilt, dan hebben wij prachtige portretten uit de zestiende eeuw die uiteraard niet mogen ontbreken.

Sorteer op

23 producten

per pagina
Abstract hoofd
Kleurrijk oog
Geschilderde lippen
Portret van mevrouw Marie Jeannette de Lange
Zwart geschminkte vrouw
Mysterieuze vrouw
Vrouw in pop art stijl
Vintage zangeres
Schildering van een abstracte vrouw
Vrouw met handen voor haar ogen
Abstract gezicht
Vrouw en sierlijke takken
Hoofd gevormd uit rook
Portret van Gerard Andriesz Bicker
Portret van een meisje in het blauw
Mona Lisa
Meisje met de parel
Portret van Margaretha van Oostenrijk
Vrouw met glitters
Portret van Willem I, prins van Oranje, Adriaen Thomasz
Vrouw met sigaret
Autoritair figuur
Abstract oog
Sorteer op

23 producten

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Wandkleed met gezicht als kunstwerk aan de muur 

Een wandkleed met een portret van een gezicht kan een prachtig kunstwerk zijn dat een minimalistisch en abstract interieur kan aanvullen.

Het gebruik van een wandkleed met een portret kan de kamer een persoonlijk tintje geven en kan een statement zijn in het decor. Afhankelijk van de stijl van het portret kan het wandkleed een gevoel van diepte, textuur en beweging creëren, wat kan bijdragen aan de esthetiek van de kamer.

Een minimalistisch interieur vraagt vaak om een evenwicht tussen eenvoud en verfijning, en een wandkleed met een portret kan bijdragen aan dit evenwicht. Een portret kan ook een geweldige manier zijn om een gevoel van warmte en intimiteit toe te voegen aan een strakke en minimalistische ruimte.

Een wandkleed met een portret kan ook inspelen op de trend van het personaliseren van jouw interieur, waardoor de kamer een persoonlijk tintje krijgt en de uitstraling van het interieur versterkt wordt.

Wandkleed  met vrouw op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.