• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed vrouw

Portretten zijn tijdloos. En portretten van vrouwen hebben iets sierlijks over zich heen. Bij Wandkleed.nl hebben wij een ruime collectie wandkleden met vrouwen. Van een close-up van een vrouwengezicht tot een vrouw in goud tinten. Zowel realistisch als grafisch getekend. Neem een kijkje in onze collectie wandkleden vrouw en kies je favoriete print gemakkelijk online.

Sorteer op

28 producten

per pagina
Vintage zangeres
Zwart geschminkte vrouw
Vrouw met buikspieren
Abstract hoofd
Vrouw en sierlijke takken
Hoofd gevormd uit rook
Vrouw in pop art stijl
Het melkmeisje
Portret van Gerard Andriesz Bicker
Portret van een meisje in het blauw
Mona Lisa
Meisje met de parel
Portret van Margaretha van Oostenrijk
Jonge vrouw met bloemen
Abstracte kunst
Vrouw met sigaret
Vrouw op toilet
Meisje met de Parel Goud
Oude lezende vrouw
Vrouw met glitters
Brieflezende vrouw
Schets van een vrouw met een hoed
Abstract gezicht van een vrouw
Cheers Disco
Schildering van een abstracte vrouw
Vrouw met handen voor haar ogen
Mysterieuze vrouw
Kleurrijk oog
Sorteer op

28 producten

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Wandkleed met vrouw aan de muur

Een abstract wandkleed met zachte kleuren en vormen kan een perfecte keuze zijn voor een walking closet of boudoir, dankzij de vrouwelijke uitstraling van het wandkleed. Het kan een rustige en ontspannen sfeer creëren en de ruimte een stijlvol en verfijnd karakter geven. 

Door te kiezen voor afbeeldingen van vrouwelijke elementen, zoals silhouetten van vrouwen, bloemen of sierlijke vormen, kan het wandkleed een prachtig accent vormen voor de kleding en accessoires in de kamer. Dit kan de kamer een gevoel van samenhang en harmonie geven en kan een persoonlijk tintje toevoegen aan de ruimte.

Een wandkleed met afbeeldingen van een vrouw of met een vrouwelijk accent kan een prachtige toevoeging zijn aan een slaapkamer. Het kan de kamer een zachte en rustige uitstraling geven, terwijl het ook een krachtig en inspirerend karakter kan bieden.

Wandkleed met vrouwen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.