• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed palmblad

Misschien wel dé trend van het moment. Tropische palmbladeren. Deze zijn niet alleen mooi als plant, maar ook voor aan de muur. Wij hebben een ruime collectie wandkleden met palmbladeren voor in iedere ruimte. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel jouw lievelings palmblad op wandkleed.

Sorteer op

52 producten

per pagina
Black Palm
Gouden palmbladeren met een roze achtergrond
Gedroogde palmbladeren
Vintage palmbomen
Palmbomen in de zon
Geschilderde palmbladeren
Tropische bladeren
Zebra's tussen de palmbladeren
Tropische roze flamingo
Tropische toekan en papegaai
Tropische palm- en bananenbladeren
Tropische Hibiscus
Oud palmblad in zwart wit
Zwart-wit palmbladeren
Palmette zwart-wit
Tropische Zebra's
Tropische tijger
Flamingo patroon
Paradijsvogelbloem
Groene bladeren patroon
Groene palmbladeren patroon
Palmbladeren patroon
Waterverf olifanten
Palmen en jungle dieren
Verschillende groene bladeren
Groene palmbladeren
Blauwe en groene palmbladeren
Tropische waterverf bomen
Palmbomen en panters
Lemonwalls
Dieren tussen de palmbomen
Lemonwalls
Dieren tussen de palmbomen taupe
Lemonwalls
Wereldkaart op een palmblad
Palmbomen
Exotische bladeren
Zomerse palmbomen
Palmbladeren op beton
Gouden lijnen effect met groene bladeren
Regenboog palmbladeren
Beige gekleurde palmbladeren
Palmbladeren textuur, beige
Groene palmbladeren met grijze betonwand
Gekleurde bladeren
Grote getekende palmbladeren
Aapjes en palmbomen
Palmboombladeren en bloemen
Gele palmboom bladeren
Geverfde palmbladeren
Schaduw van palmbladeren op de muur
Bananen- en palmbladeren
Sierlijke palmbladeren
Donkere bananenbladeren
Palm Leaf Ink
Sorteer op

52 producten

per pagina

Wandkleed met palmblad

Een wandkleed met palmbladeren kan een tropische sfeer creëren in iedere ruimte. De groene tinten van de bladeren kunnen bijdragen aan een gevoel van rust en ontspanning, terwijl een patroon met palmbladeren een levendige en exotische uitstraling kan geven.

Er zijn verschillende soorten palmbladeren en palmboommotieven om uit te kiezen, waardoor er opties zijn voor elke stijl en smaak. Sommige palmblad wandkleden hebben een realistische structuur en tonen de details van de bladeren, terwijl andere een meer gestileerde of abstracte uitstraling hebben. Palmblad wandkleden zijn beschikbaar in alle soorten en maten, van kleine accentstukken tot grote wandvullende panelen. Hierdoor is er voor elke ruimte en elk budget een geschikt wandkleed te vinden.

Wandkleed palmblad op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed met palmbladeren hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.