• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed regenboog

Regenbogen zijn fantastisch om te zien. Ook op wandkleden. Een wandkleed met regenboog kan je slaapkamer, woonkamer of hobbyruimte ontzettend opfleuren. Bij Wandkleed.nl vind je een ruime collectie regenboog wandkleden voor in ieder interieur. Neem snel een kijkje en bestel je favoriete print online.

Sorteer op

17 producten

per pagina
Sint Pietersplein met regenboog
Verlaten landschap
Bergen bij zonsondergang
Hooibergen in berglandschap
Landschap met bloemen
Regenbuien
Athene
Regenboog boven Londen
Regenboog bij Arc de Triomphe
Regenboog boven Amsterdam
Regenboog in Hawaï
Dubbele regenboog
Regenboog boven Waimea Canyon
Stormachtige lucht
Regenboog bij zonnebloemen
De Rocky Mountains
Regenboog over een graanveld
Sorteer op

17 producten

per pagina

Wandkleed met regenbogen voor iedere ruimte

Een wandkleed met een regenboogmotief kan een kleurrijke en vrolijke uitstraling geven aan een ruimte. Regenbogen zijn een prachtig natuurfenomeen en het kleurenpalet kan worden gebruikt om een kamer op te fleuren en te verlevendigen. Een wandkleed met een regenboogmotief kan verschillende natuurscènes afbeelden, zoals een regenboog in een jungle of boven een bloemenveld. Dit kan een gevoel van verbinding met de natuur geven en kan aantrekkelijk zijn voor natuurliefhebbers.

Een regenboogwandkleed kan ook een fantasierijk element toevoegen aan een kamer, zoals een regenboog met een eenhoorn of andere magische wezens. Zo kunnen deze wandkleden de verbeelding van kinderen stimuleren en een gevoel van speelsheid en plezier geven aan de kamer.

Regenboog wandkleed op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed met een regenboog hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.