• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed Oude Meesters

De Nachtwacht, dit is Rembrandts beroemdste schilderij en een van de meest bekende in Nederland. Haal dit schilderij in huis maar dan op een wandkleed van hoogwaardig kwaliteit. Van de Oude Meesters hebben wij ook het prachtige schilderij ‘geschilderde Amandelbloesem’ in verschillende kleuren.

Sorteer op

40 producten

per pagina
De Nachtwacht
Het melkmeisje
Meisje met de parel
Brieflezende vrouw
Een wetering bij Abcoude
Guirlande van vruchten met enkele bloemen
Kippen en eenden
Het Puttertje
Stilleven met bosaardbeien
Winterlandschap
Het interieur van de Cunerakerk in Rhenen
Rivierlandschap
Apollo
Capriccio met ruïnes
Rivierlandschap gezien door bomen
Boslandschap met boerenhoeven
Gefantaseerd boslandschap
Hollandse schepen op een kalme zee.
Stilleven met bloemen en vruchten, Jan van Huysum
Bloeiende boom in een boomgaard
Stilleven met rozen
Bloemen in een terracotta vaas
Festoen van vruchten en bloemen
De Nachtwacht, Hendrik Pothoven
Vaas met bloemen, Pieter van Loo
Bloemstuk
Geschilderde Amandelbloesem (Van Gogh)
Vermeer schilderij
Nachtwacht - Artistic Lab
Kleurrijke Amandelbloesem
Gele Amandelbloesem
Lente Amandelbloesem
Amandelbloesem in Bloei
Bloeiende Amandelbloesem
Amandelbloesem met blauwe tint
Rode Amandelbloesem
Lichtgekleurde Amandelbloesem
Donkere Amandelbloesem
Amandelbloesem in de Nacht
Het Melkmeisje en Amandelbloesem
Sorteer op

40 producten

per pagina

Wandkleed oude meesters in alle soorten en maten

Bij Wandkleed.nl hebben we een prachtige collectie wandkleden met oude meesterwerken. Deze wandkleden brengen de schoonheid van historische schilderijen en tekeningen naar je ruimte. Onze collectie wandkleden omvat werken van beroemde Europese schilders uit verschillende periodes. Van de renaissance tot de barok en de romantiek, we hebben een breed scala aan meesterwerken om uit te kiezen. Of je nu een fan bent van de gedetailleerde schilderijen van Vermeer, de expressieve penseelstreken van Van Gogh of de klassieke composities van Leonardo da Vinci, we hebben het perfecte wandkleed voor jou.

Wandkleed oude meesters op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.