• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed Van Gogh

Vincent van Gogh staat gelukkig niet alleen bekend om zijn oor. De schilder heeft natuurlijk prachtige schilderijen gemaakt en wij hebben nu ook een mooie collectie tot onze beschikking. Een mooie wandkleed van de Geschilderde Amandelbloesem of een illustratie van ‘De Sterrennacht’, haal de kunst in huis!

Filteren

5 producten

per pagina
Geschilderde Amandelbloesem (Van Gogh)

Geschilderde Amandelbloesem (Van Gogh)

Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Illustratie 'De Sterrennacht'

Illustratie 'De Sterrennacht'

Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Zonnebloemen Van Gogh

Zonnebloemen Van Gogh

Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Abstract Van Gogh

Abstract Van Gogh

Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Zelfportret Van Gogh

Zelfportret Van Gogh

Vanaf
€ 59,95
Bestellen

5 producten

per pagina

Kunstgeschiedenis aan de muur met wandkleden van van Gogh

Bij Wandkleed.nl brengen we de kunstwerken van een van de meest bekende Nederlandse kunstenaars rechtstreeks aan je muur. Geen reis naar het museum in Amsterdam nodig, want met onze wandkleden kun je genieten van de prachtige schilderijen van Vincent van Gogh in het comfort van je eigen huis. Onze collectie wandkleden omvat een selectie van beroemde Van Gogh schilderijen, waaronder zijn iconische zonnebloemen, sterrennacht en amandelbloesem. Deze meesterwerken worden tot in het kleinste detail gereproduceerd, zodat je de rijke textuur, levendige kleuren en expressieve penseelstreken van de originele schilderijen kunt ervaren.

Wandkleed van Gogh op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.