• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed steen

Wil je een nieuwe basis voor je interieur, maar geen zin in een complete verbouwing? Wandkleden met stenen bieden de ideale uitkomst. Stenen wandkleden geven de ruimte een landelijke en rustieke touch. Door de haarscherpe fotokwaliteit zijn de stenen bijna niet van echt te onderscheiden.

Sorteer op

49 producten

per pagina
Beige rotswand
Grove beige stenen
Beige steen
Bakstenen muur met bogen en ramen
Grote witte stenen
Oude muur met witte stenen
Witte grove stenen
Moderne witte stenen
Witte stenen
Lichte muur met grove stenen
OMG!
Muur met gouden stenen
Muurtekening met bladeren
Donkere muur met fijne steentjes
Muur met ruwe stenen
Groene betonnen muur
Gebogen stadsmuur
Rotswand
Grijze stenen
Gouden steen
Wereldkaart goud
Steen met goud
Goudkleurige steen
Close up edelsteen
Oude muur met doorgang
Zwarte rotswand
Close-up rotswand
Oude muur met mos
Ruwe rotswand
Muur met grove stenen
Muur van ongelijke stenen
Grijze rotswand
Ronde stenen
Rotsen met details
Gedetailleerde rots
Grote grijze stenen
Verweerde muur
Muur met bogen
Leisteen
Breukstenen
Kleine zwart stenen
Vierkante zwarte stenen
Zwarte stenen
Marmer
Steen
Begroeide muur
Ruwe stenen
Grijze stenen zeshoeken
Robuuste stenen
Sorteer op

49 producten

per pagina

Wandkleden met steenstrips

Geef je kamer een extra accent met stenen wandkleden. Een wandkleed met een steenstripmotief kan een muur naar voren laten springen en zorgt voor een industriële sfeer. Je kan hierbij kiezen voor een rustige print maar ook voor een drukke print zoals een mozaïek. Kies uit onze grote collectie steen look die aansluiten bij jouw wensen of upload je eigen steen motief.

Wandkleden steen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een wandkleed met steen hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.

Wandkleed accessoires

Al onze wandkleden worden met een blind ophangsysteem geleverd. Voor een extra industriële look kun je een leren ophangsysteem mee bestellen. Deze is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren.

Tevreden?

Ben je tevreden met het eindresultaat? Dan vinden wij het erg leuk om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.