• Voor elke interieurstijl een passend wandkleed
  • Wandkleden van klein tot groot formaat
  • Ontwerp je eigen wandkleed

Wandkleed roze

De kleur roze maakt je ruimte in één klap een stuk vrolijker. Geef je ruimte een echte make-over met een wandkleed met roze kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een strak geometrisch patroon of kies voor roze flamingo’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een roze variant van in onze collectie.

Filteren

Producten 301-307 van 307

per pagina
Eenhoorn patroon
Eenhoorn patroon
Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Flamingo's en veren
Flamingo's en veren
Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Flamingo's
Flamingo's
Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Abstract hoofd
Abstract hoofd
Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Watervallen in de jungle
Watervallen in de jungle
Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Bloemetjes en bijtjes
Bloemetjes en bijtjes
Vanaf
€ 59,95
Bestellen
Heldere bloemen
Heldere bloemen
Vanaf
€ 59,95
Bestellen

Producten 301-307 van 307

per pagina

Wandkleed roze stylen

Roze behang is er in alle soorten en maten. Van zoete prints in felle roze tinten naar wandkleden in trendy oud roze. Roze wandkleden zijn ideaal om de lange muur op te breken of je ruimte iets gezelliger aan te kleden. Als je gek bent op deze kleur dan kun je naast een wandkleed helemaal los gaan in je ruimte. Maar je kunt er ook voor kiezen om deze kleur iets subtieler terug te laten komen in lichte tinten. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van je kaarsen, vazen of andere accessoires. Roze is ook perfect te combineren met zachte kleuren zoals zand en grijs. Of kies voor iets meer luxe en combineer deze kleur met goud.

Wandkleed roze op maat gemaakt

Als je een keuze voor een rozekleurig wandkleed hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, kies de juiste maten en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je op je wandkleed geprint wil hebben. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de afbeelding te spiegelen of in zwart-wit te laten drukken. Als laatste stap kun je de kleur van de garen kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit zwart, wit en grijs.

Onze wandkleden worden geleverd met een zwarte roede voor een moderne en stijlvolle look. Dit is een leuke en unieke manier om je muren te decoreren en de uitstraling van je huis te veranderen.

Let op: Al onze wandkleden worden omgezoomd. Je kan ervoor kiezen de afbeelding te spiegelen om de zoom heen of om deze door te laten lopen. Als je ervoor kiest de print door te laten lopen dan zal er een deel van de print wegvallen op de zoom aan de achterkant. Wil je dit niet dan raden wij je aan om te kiezen voor de optie ‘spiegelen’.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen onze wandkleden op grootformaat printers. Al onze wandkleden worden op een grote rol geprint en vervolgens op een aparte snijtafel uitgesneden. Na het snijden komen de wandkleden op onze confectie afdeling terecht waarop de zoom wordt genaaid en de tunnel aan de boven- en onderkant wordt gemaakt.

Voor onze wandkleden kun je kiezen uit een stoffen variant genaamd ‘white cotton’. Ga je liever voor een zachtere uitstraling dan raden wij je de ‘soft velvet’ aan. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over de materiaalsoorten vind je hier.